Categorie:

Een wervelende muziektheater-show (16 +)

Op lichtvoetige wijze filosofeert Ann Esch er op los: ”Wat is geluk? Waarom zijn de dingen zoals ze zijn?” Haar humor en spitse dialogen houden je in een greep van mijmeren, lachen, en dan weer ontroerd zijn..

Verrassend reis je doorheen levensverhalen, getuigenissen van het leven zoals het is. Tijdloos, kwetsbaar schetst ze gaandeweg haar zoektocht.
Ondertussen weeft de muziek ragfijn haar eigen web, een subtiele ‘dans’ tussen woord en lied. Hier zorgt de beloftevolle gitarist Bouke Cools op zijn unieke manier voor.
Ann Esch reflecteert, speelt, vertelt, zingt.., een mix van kleuren die je af en toe bij de keel grijpt. Speels en kritisch waagt ze zich op een dun koord, een balans tussen pure subjectiviteit en realiteit.
Hopelijk begeestert ze u in haar tal van verhalen, muziek en iets daar tussenin, moeilijk te omschrijven.

Tekst, spel & zang: Ann Esch
Muziek & compositie: Bouke Cools
Coaching: Steph Goossens

Facebooktwittermail

Tags: , , ,

Tarieven

    Prijs en info op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons