Categorie:

Ambrassband

Den Ambrassband ontstond als een krakers- blazerscollectief vanuit de Scheld’Apen in Antwerpen. Het groeide het voorbije decennium uit tot een internationaal gewaardeerd muziekensemble. De band is opgericht door zanger en trompettist Gregor Engelen en viert in 2017 zijn vijftien-jarig bestaan.

Met een mix van balkan, klezmer en eigen composities charmeert Den Ambrassband elk publiek, van Borgerhout tot Bulgarije. Deze fanfare is van alle markten thuis! Van akoestische parades tot stomende live-shows op het grote podium: explosieve blazersklanken, zigeunerritmes en opzwepende melodieën. Overal waar Den Ambrassband speelt, wordt er gedanst en gezongen, beginnen tapkranen spontaan te stromen en springen de hartslagmeters in het rood

Door de jaren heen speelde Den Ambrassband op talloze plaatsen en podia op diverse locaties in binnen- en buitenland. De groep werd reeds warm onthaald op festivals als North Sea Jazz Festival (NE), Pukkelpop, Humorologie en Couleur Café. Ook grote feesten als Antitapas in Brussel en 25 jaar De Kift in Paradiso Amsterdam passeerde de revue. Hiernaast speelde Den Ambrassband als ‘backing-band’ voor The Scabs, Stef Kamil Carlens, ‘Villa Vanthilt’ en Sing For The Climat.

Facebooktwittermail

Tags: , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze Mobiele band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons