André Hazes Jr.

Offerte voor deze artiest

André Hazes Jr. voorstellen hoeft waarschijnlijk niet meer, ‘de zoon van’ heeft er inmiddels enkele succesvolle jaren opzitten in Vlaanderen.

Na de bevestiging op het schlagerfestival in Hasselt, raast de sneltrein voor deze artiest ook doorheen Vlaanderen. Het succes uit Nederland, waar hij voor 5 uitverkochte Ziggo’s mochten staan, waait over tot bij ons. Met zijn nummer ‘Leef‘ doorbreekt hij alle records in Vlaanderen.

De artiest is te boeken met een ijzersterke live band of live on tape. Verwacht je aan een brok nostalgie, nieuwe nummers en echte meezingers. Een optreden van Andre Hazes Jr. staat garant voor één groot feest.

 

In het voorjaar van 2020 zal deze artiest deelnemen aan Liefde voor Muziek. Hij zal ondermeer te zien zijn samen met Karen Damen, Regi, Mama’s Jasje, Gene Thomas, Sean Dhondt en Tom Dice & Kato van The Starlings.

 

André Hazes Jr. boek je bij Make My Day.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons