Categorie:

Ann Helena Kenis is een spring in ’t veld die tijdens haar carrière in de banksector tot de vaststelling kwam dat ze iets miste: een podium. Amper vier jaar geleden waagde ze de grote sprong richting spotlight, en sindsdien haalde ze haar schade al meer dan in. Ze speelde de hoofdrol in My Fair Lady, deelde het podium met Guido Belcanto en won in 2013 zowel het Cabaret Concours Vlaanderen als het Nederlandse Parkstad Cabaret Festival. Voor het grote publiek werd ze voornamelijk bekend door haar deelname aan Belgium’s Got Talent.

Momenteel toert ze door Vlaanderen met haar cabaretvoorstelling Lof der Zotheid én luistert zij uw feestelijkheden op met diverse muzikale shows.

Met haar show Fifty Fifty brengt Kenis een mix van Franse Chansons en de mooiste melodiën van Vlaamse en Nederlandse Vedetten. Denk maar aan Edith Piaf, Ann Christy, Nana Mouskouri en vele anderen. Het geheel wordt humoristisch en interactief aan elkaar gepraat.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijzen op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Ann Kenis - Kringloopwinkelvrouw

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons