AnnaGrace

Categorie: ,

AnnaGrace

Klaar om te durven, tijd om te vieren

AnnaGrace, geboren als Annemie Coenen, is nog altijd de enige Belgische die in een rechtstreeks duel won met gigant Moby op de Top of the Pop-awards in 2002. Annemie, toen nog frontvrouw bij Ian Van Dahl, kreeg de felbegeerde dance-award voor Castles In The Sky, vóór de neus van Moby en Basement Jaxx. Een internationale carrière was definitief gelanceerd.

Vandaag, acht jaar later, is onze Limburgse ambassadrice nog steeds een wereldburger. Opgetreden voor mensenmassa’s van Brazilië tot Engeland, en daar een schat aan podiumervaring aan overgehouden. Ervaring die zich vandaag vertaalt in een nieuw album van AnnaGrace, de naam die Annemie Coenen draagt sinds ze Ian Van Dahl twee jaar geleden in de kast stopte. Celebration was de voorloper, Ready To Dare heet het hele album, voorzien van veel méér lentefrisse poptunes en die bonte dansbare mix van feelgoodmelodieën en up-to-date beats dankzij Peter Luts.

Maar waarom nu Ready To Dare? Omdat deze zangeres meer dan ooit bewust is van haar kunnen, na tien jaar optreden in binnen- en buitenland. Zo schrijft ze ook zelf songs. En natuurlijk is Ready To Dare ook een knipoog naar de mode, AnnaGrace haar andere passie naast muziek. AnnaGrace vindt het tijd om dat met haar nieuwe album te vieren, ze is klaar om zich helemaal te laten zien.

 

(Foto’s copyright: HITT bvba)

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , ,

Tarieven

    Prijzen op aanvraag

Video's / Fotogalerij

AnnaGrace - Alive

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons