Categorie: ,

BOBBY dat is 5 keer jong geweld. 5 brokken talent, een paar charmante kijkers. 5 keer warrig haar. Zo van dat haar waar je met je vingers wil doorgaan. The good stuff.

 

BOBBY zijn jongens, tussen 17 en 21, die uit hun voegen barsten van de goesting. Goesting in het leven, goesting in dit muzikaal avontuur. Want dat is de droom: muziek maken met maten. Ze brengen Engelstalige popmuziek met melodieën die niet meer uit je douche weg te denken zijn. Songs waar jij en ik ons in herkennen. De band is ontwapenend, aanstekelijk en speels. Net nét niet verantwoordelijk, nog net wegkomen met streken. Met twee voeten op de grond maar wel met het hoofd in de wolken.

 

De zangers  zijn Aaron, Ryan, Simon, Brecht & Ruben. 5 sterke koppen, unieke persoonlijkheden en grote ambities. Deze jongens hebben reeds bakken ervaring in de showbizz en zijn gekend van ondermeer Kadanza, The Voice Kids, 4eVeR (Ketnet), Studio 100, etc. Met BOBBY heb je een echte chick magnet on stage. Vijf ruwe diamanten, instant chemie! In de zomer van 2020 toeren ze voor het eerst en brengen ze een set live on tape. Moeders, hou uw dochters binnen!

 

Deze artiest boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons