Categorie: ,

Boogie Boy & The Woogies

Het fenomeen Boogie Boy is een verhaal van ritme, blues, soul en communicatie met het publiek. Boogie Boy betekent Good Time Music, muziek die vanuit de ziel komt. Hij creëert steeds een sfeer waarin het publiek meegezogen wordt.
Een optreden van Boogie Boy & The Woogies garandeert u elke keer opnieuw een onvergetelijke ambiance. Een muzikale pletwals gaat over het publiek. Boogie Boy zwiert met de microfoon, wandelt over de tafels, zweet zich te pletter, kust alle dames, kruipt bij hen op schoot en lang voordat «stage diving » was bedacht, dook hij op het einde van een optreden al in het publiek.

Elk optreden is uniek. Origineel, internationaal, fenomenaal zijn de juiste woorden om Boogie Boy te omschrijven. Aarzel daarom niet om hem nu te boeken voor een spetterend optreden.

Playlist: I Got A Women, Let The Good Times Roll, Hallejujah, I Just Love You So, Sex Machine, Unchain My Heart, Papa Was a Rollin’ Stone, Gloria, Soul Man, Stand by Me, Chain-gang, The Woogie Train, …

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons