Boogie WonderBand

Offerte voor deze artiest

Categorie:

Boogie WonderBand

“… dansen op de top van de vulkaan, één nacht narcistisch glitteramusement
als vlucht uit een door de crisis alom geteisterde wereld…”

Vroeger was het simpel. Ofwel ging je plat voor de feelgood – disco van one hit-wonders gehuld in huidenge sous-pullekes* en foute kapsels;
ofwel trok je met enkelstrakke jeans en nog foutere haartooi naar patchouli-getinte rockfuiven.
Gaan picknicken met het andere kamp was absoluut not done.

Inmiddels zitten we met een nieuw millennium opgescheept en werden alle grenzen wat vager: Opluchting en shivers doorheen de spines van gouden, zilveren, en verloren NIX-generaties.
Want disco mág weer… en is zelfs springlevend.

Welkom in de wondere wereld van Boogie WonderBand!
Het land van glamour en glitter, van feilloze stemmen en dito danspasjes, van “herinnert u zich deze nog… ?!”. Boogie WonderBand blaast je in één groove omver, verrast met precisie en mikt op lang vergeten ingewanden in de onderbuik. Nooit klonken covers zo juist en eigentijds.

Sluit de ogen en zweer dat Earth, Wind & Fire zelve je gehoorgang penetreert. Open de ogen en waan je in de overdonderende nabijheid van The Jackson Five. En weet vooral dat ABBA, Chic, The Beegees en tientallen andere partywonders genadeloos inhakken op uw emotionele en fysieke conditie. Ja, dat zelfs dagen later nog nummers als “Disco Inferno”, “I Will Survive”, ”Celebration”, “Relight My Fire”, uw knieën doen opveren.

Boogie WonderBand is – met een prominente plaats voor het vestimentaire detail – een zwetend podium vol met 4 professionele muzikanten en 3 geoliede leadvocals

*synthetische rolkraagtruitjes in prikkelende kleuren

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

  Prijs(Excl. BTW en PA):

  • Boogie WonderBand (1 x 60′ of 90′): 3650 EUR

Video's / Fotogalerij

Boogie WonderBand (JOE)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

 • Jouw evenement
 • Hidden
 • :
 • Jouw gegevens
 • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
 • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons