Categorie:

Coco Spirit heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot één der meest veelzijdige coverbands. Hun show is uniek. In een razend tempo flitsen de muzikale hoogtepunten van de laatste decennia aan u voorbij.

Coco Spirit’s veelzijdigheid bewijst zich in het feit dat deze heren meedraaiden in populaire tv-programma’s zoals “Biebabeloela” en “Het Swingpaleis”, en grote podia aandoen zoals Vorst Nationaal en het Sportpaleis.

Doorheen de jaren kreeg Coco Spirit de kans het podium te delen met internationale artiesten zoals o.a. Tavares, Gibson Brothers, Tony Hadley, Paul Young, Leo Sayer, The Three Degrees, Toto, Bonnie Tyler, Cindy Lauper, Shaggy en vele andere. Ook heeft Coco Spirit opgetreden met de grootste namen uit de Belgische muziekwereld.

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijzen en formules op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons