Categorie: ,

CoolKids is een groep enthousiaste en getalenteerde jongeren die frisse en hippe Nederlandstalige muziek brengen. 

 

CoolKids bestaat uit 20 jongens en meisjes tussen 12 en 18 jaar. Ze brengen eigentijdse nummers en vertrekken daarbij vanuit hun eigen leefwereld; Muziek door jongeren voor jongeren!

 

Ze brachten bij de start van de zomervakantie 2018 de eerste single “CoolKids” uit. Dit nummer is meteen een blauwdruk voor wat je van deze groep mag verwachten; herkenbare en aanstekelijke liedjes die iedereen kan meezingen, gecombineerd met toegankelijke danspasjes. Ondertussen heeft deze jongerengroep al een viertal singles uit en kennen zij een grote populariteit op social media.

Hun optreden zit boordevol aanstekelijke nummers en danspasjes. Bij optredens zullen ze telkens met 10 aantreden in wisselende bezetting en spelen ze on tape gedurende 1 x 45min. De jongeren zorgen voor een wervelend optreden, geschikt voor jong en oud!

 

CoolKids werd opgericht door het Gentse productiehuis Marmalade en is exclusief te boeken bij Make My Day! 

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

De eerste single 'CoolKids'

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons