Discobar Galaxie

Offerte voor deze DJ

Categorie:

Discobar Galaxie

De space opera begint in de jaren 90, wanneer de Leuvense vrienden Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat besluiten om de uitgaanswereld te verbeteren. Het verhaal van Discobar Galaxie komt pas echt op gang als dit heroïsch collectief de nationale ether mag inpalmen met hun instant legendarische Studio Brussel-radio shows. Het is de start van een intergalactische trip door het vaderland.

De podia waar het Gevaar van de Discobar nog niet mochten passeren zijn intussen schaars geworden. Ze zijn vaste klanten op Marktrock, Laundry Day en Tomorrowland, maar ook het zelf bedachte tussenpodium van Rock Werchter is een vaste, jaarlijkse stop geworden. Met hun Galaxie Gangbang Soundsystem zorgen ze nog steeds voor heuse volksverhuizingen naar de andere kant van de Heilige Wei.

Hun saga staat ook verzameld op zes fijne mixalbums, kostbare doch schaarse tijdsdocumenten. Maar in 2012 verschijnt het ultieme: The Galaxie’s Guide To The Discobar. Vijf perfect gebalanceerde compilaties met wat voor hen dé essentie is. Nu al een standaardwerk, slechts tijdelijk verkrijgbaar in deze Melkweg.

Na vele, vele jaren is Discobar Galaxie still going strong en spelen ze nog steeds whatever the hell they like. Van het grootste festival tot het smerigste jeugdhuis, deze heren weten nog altijd de juiste platen te kiezen. This Soundsystem knows what’s good for you.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze DJ boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons