Categorie:

DJ Licious – House is where the heart is

Het Antwerpse supertalent DJ Licious is een muzikale duizendpoot. Hij is de drijvende kracht achter het Defected In The House-label en de SHOMI-feestjes. Hij heeft een eigen radioshow op de Franse zender Radio FG, is resident DJ in La Rocca en bracht zopas zijn officiële remix van Bob Sinclar’s “I Want You” uit. Tussendoor vindt hij nog de tijd om zijn eigen tracks te releasen en draait hij DJ-sets van Parijs tot Miami.

Zijn steeds groeiende populariteit bracht hem al achter de draaitafels van Tomorrowland en Tomorrowworld, Privilege Ibiza, Laundry Day en talloze andere Summerfestivals.

Overal voelt hij zich thuis, want home is where the house is.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Dj Licious - Come Along (Summerfestival 2015 Anthem)

 

Deze DJ boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons