Categorie:

Ellen Petri

Ellen Petri staat bekend als Miss België 2004, één van de beste Vlaamse modellen uit de celebrity wereld, presentatrice en actrice.

Sinds ze verkozen werd tot Miss België is ze een veelgevraagd fotomodel. Regelmatig verschijnt ze in verschillende bladen zoals Ché, P-Magazine, Menzo en Maxim.

In 2006 speelde ze haar eerste gastrolletje in het tweede seizoen van de serie Spoorloos verdwenen en de belezen beauty in De show van het jaar.

Juni 2007 was het jaar dat Ellen het filmmagazine begon te presenteren op Belgacom TV. Zo werd ze het gezicht van Belgacom TV en is sindsdien te zien in bijna alle specials.

Ze kreeg een gastrol in de populaire serie Witse in 2009. In 2010 was Petri het uithangbord van de nieuwe Miss Wellness verkiezing en deed ze mee in de fictiereeks Dubbelleven.

In 2012 speelt ze een bijrol in de serie Deadline 14/10 en in Spitsbroers uit 2015 vertolkte ze de rol van Miss België Caro Van Winckel.

Ellen fungeert als brandmodel voor een aantal bedrijven en merken, onder meer voor (bruids-)kledij en juwelen. Daarnaast vult ze haar agenda met presentatie van diverse manifestaties (bedrijfsevents, modeshows, …) en loopt modeshows.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag.

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons