Categorie:

Zeventien is ze pas, maar ondanks die leeftijd heeft Emma Bale al een gevuld cv bij elkaar gespeeld. Zo werd Emma genomineerd voor maar liefst 3 MIA’s (Doorbraak, Pop en Hit van het Jaar) en won ze de MIA voor Beste Solo Vrouw!
Deze singer/songwriter uit Sint-Katelijne-Waver wordt voor het eerst door een groot publiek opgemerkt in The Voice Kids, en het is liefde op het eerste gezicht. Samen met producer Hans Francken neemt ze een uitgepuurde cover op van de Kodaline-classic ‘All I Want’.
Amper een week later staat het nummer op 1 in de iTunes-charts en wordt de zelfgemaakte videoclip een miljoen keer bekeken. Een droomstart, die haar bovendien een gouden plaat oplevert.

Met haar jeugdige stem en haar manier om emoties over te brengen, wordt Emma Bale ook wel de ‘Belgische Birdy‘ genoemd. Milow is zo onder de indruk dat hij haar uitnodigt op zijn concert in Tilburg.
En ook dat verhaal krijgt een vervolg, want ze mocht eind 2015 ook met hem mee op solotournee.
Dat Milow een neus heeft voor een goeie song en een fraaie stem is bekend: hij gaf enkele jaren geleden ook Selah Sue haar eerste internationale kansen.

Kortom: hoog tijd om méér Emma Bale te horen. Er is inmiddels interesse uit zowel Frankrijk als Nederland, en de knappe single ‘Run’ –opnieuw zo’n less is more nummer- geeft alleszins aan dat ze nog meer in haar mars heeft.
Lost Frequencies hoorde het nummer op MNM, en maakte er deze remix van. Samen met Francken werkte ze aan de EP ‘My world untouched’, die in juni verscheen en haar een plaats op verschillende zomerpodia gaf. Nu is er ook de nieuwe single ‘Fortune cookie’ met Milow, die ook brokken zal maken in de hitlijsten.

Neem het van ons aan: Emma Bale wordt een blijver.

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Emma Bale - Worth it (MIA's 2017 - één)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons