Categorie:

Fatty K, vroeger gekend als ‘Ken Beatbox’, werd geboren te Antwerpen onder de naam Ken Flamant, maar woont al een tijdje in Mechelen. Als opgroeiende tiener droomde hij ervan drummer of DJ te worden. Bij gebrek aan een drumstel of draaitafel, begon hij zijn favoriete ritmes te imiteren met zijn mond.

Hij werd 3x na elkaar titelhouder van de Belgische Beatbox Championships en nam 2 seizoenen lang de gesmaakte beatbox ronde voor zijn rekening nemen in het populaire ‘Swingpaleis’.

Dit unieke talent werd doorheen de jaren natuurlijk ook opgepikt door verschillende media en organisatoren. Hij was o.a. te zien op één, TMF, De laatste show, Fata Morgana, 1000 zonnen, Music for Live en JIMtv.

Verder gaf hij shows in nationale en internationale clubs en zalen: AB, Vooruit, Trix, Empire New York, Citylife, Black&White, Mondial… en beatboxte op events als TMF Awards, Coone & The Gang (Sportpaleis), Randy Katana Rhythm of the Drums (Nl), Art for earth, SLAM!BEATS…

De afgelopen 2 jaar was hij ook te zien op de podia van Pukkelpop.

Facebooktwittermail

Tags: , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons