Categorie: , , ,

Frizowillo is een muziekbende dat zich richt naar een jong en gek publiek! Aan de hand van eigentijdse kinderliedjes gaan ze opzoek naar de oorsprong van het feestvieren. De band bestaat uit de doldwaze zanger Dries de Vis, de in-het-veld-springende zangeres Anne Van Opstal en de bevlogen Fanorkesta’s. Door het enthousiasme van deze gekke artiesten en hun dansen-is-plezant denkwijs komt met Frizowillo alle gekheid op een stokje terecht.

Dries de Vis en Anne Van Opstal zijn twee knotsgekke artiesten die geen onbekende meer zijn voor de kids! Dries de Vis is onder meer bekend van de Ketnet-serie GoGoGo en zijn rol in Familie. Hij vertolkte ook reeds de hoofdrol Pinokkio in de Studio 100-musical Pinokkio. Ook Anne Van Opstal is geliefd bij de kids! Ze is zangeres, actrice en danseres. Anne is een vaste waarde in de Sprookjesmusicals van Musichall. Denk maar aan Doornroosje, Assepoester en Sneeuwwitje. Daarbovenop was ze in 2014 ook nog eens het gezicht van ‘Disney Channel Zomertour’.

Facebooktwittermail

Tags: , ,

Tarieven

    Prijs: 1990 EUR (Excl. BTW en PA)

    Duur: 1 x 75 min

Video's / Fotogalerij

Frizowillo - Ik hou van u

Frizowillo tijdens Geel Zomert 2015!

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons