Guy et les Michelins

Offerte voor deze band

Categorie:

Guy et les Michelins

Guy et les Michelins bestaat uit de zanger Guy Milh, zijn 2 backingvocalistes en een ervaren liveband. Samen brengen ze Franstalige hits met een mix van verschillende stijlen. Disco, Rock, Blues, slows, 80s,.. deze band kan het allemaal! Met hun Franse chansons nemen ze je meteen mee naar de zomerse sfeer met een tikje nostalgie. Oefen die danspasjes maar al en feest mee!

Enkele van de liedjes uit hun repertoire: Non non , rien n’a changé, Ca plane pour moi, Je t’aime moi non plus, Aline, Aux Champs Elisées, Les Divas du Dancing, Voyage Voyage, Ella Elle l’a, Il est Cinq Heure, Les Filles du bord de mer, … en natuurlijk wordt de Franse disco-god Claude François niet vergeten met o.a. Alexandrie Alexandra en Rio.

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag.

Video's / Fotogalerij

Guy et les Michelins

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons