Categorie: ,

Helden

Kan je een bed laten rijden op wielen? Hoeveel ballonnen heb je nodig om iemand te laten zweven? En is het mogelijk om iemand te vangen in een zeepbel? Onze wereldberoemde Ketnet helden Sieg, Dempsey, Nico en Maureen laten de meest waanzinnige ideeën in één klap werkelijkheid worden.

En deze zomer belooft hun heldenverhaal nog straffer te worden! Onder het motto ‘Tsjik tsjak vollenbak’ stuurt Ketnet het viertal op een avontuurlijke talentenjacht boordevol muziek, dans, adembenemende actie en bakken humor. Hun missie? Nog meer helden vinden. Helden met een uitzonderlijk talent, een unieke gave, een eigen ‘dada’. Dit doen ze onder de naam ‘Iedereen Held’.

‘Iedereen held’ is een muziek-dans-stuntshow die zowel bij jong als oud(er) aanslaat. Een show die barst van het talent. Daar zorgen onze helden wel voor. Maureen zingt en danst de pannen van het dak met oa haar hitsingle ‘Follow me’ uit de film ‘Helden van de Zee’. Nico, de durfal van de hoop, springt letterlijk op het podium en haalt er halsbrekende jumps, en tot nog toe ongeziene flikflaks en salto’s uit. Dempsey heeft de meest gekke hersenkronkels en trekt zowat iedereen mee in zijn verrassende fantasiewereld. En Sieg? Die tovert het ene na het andere dansnummer uit zijn DJ-tafel en test zijn verleidingstalent uit. Met wisselend succes weliswaar.

Kortom, een onvergetelijke show waarbij onze helden samen met een heleboel andere helden hun eigen talenten ontdekken. Zoek en vind je talent met ‘Iedereen held’. Tsjik tsjak vollenbak!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , ,

Tarieven

  Prijs (Excl. BTW en PA):

  • Helden – Meet & Greet: op aanvraag
  • Heldenshow ‘Iedereen held’ (1 x 45′): 3950 EUR

Video's / Fotogalerij

Maureen - Follow me (Helden, Ketnet)

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

 • Jouw evenement
 • :
 • Jouw gegevens
 • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
 • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons