J’aime Paris

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

J’aime Paris is een project waarin Ritz en Route en Andrea Croonenberghs een ode brengen aan Parijs met nostalgische Franse duetten.

 

De groep Ritz en Route en Andrea Croonenberghs zijn geen onbekenden voor elkaar. In de loop der jaren hebben ze dankzij hun gemeenschappelijke liefde voor het Franse Chanson, een aantal keer opgetreden. Deze sporadische optredens deden hen besluiten om een voorstelling te maken waar voornamelijk Franse duetten worden gebracht en zo werd J’aime Paris geboren.

Aznavour, Dalida, Johnny Haliday, Gilbert Bécau, … Al deze grote namen waren in één of andere song gekoppeld aan een andere grootheid. Andrea en Ritz En Route brengen deze nummers met een vleugje nostalgie tot bij het publiek.

Deze voorstelling is uiterst geschikt voor senioren. (jongeren ook toegelaten)

 

J’aime Paris boek je bij Make My Day.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons