Jelle Van Dael

Categorie: ,

Jelle Van Dael

Als je dacht dat je alles al gezien hebt, denk dan maar nog eens goed na. Wij geven jou Jelle Van Dael!

Na 8 jaar van heersen over de dance industrie, touren over heel de wereld, 100 000 mensen entertainen en wereldwijde radio airplay, heeft ze haar naam gemaakt.

Deze allround artiest met een wereld vol ervaring en haar charmerende energie neemt je op een krankzinnige reis.

Een performer als de beste want ze heeft het allemaal. Top level DJ en MC skills, songwriter, producer en als kers op de taart een live zangeres. Ze schrijft en zingt haar eigen liedjes wat haar een unieke stijl geeft en een exclusieve artiest maakt.

Jelle spelt in diverse clubs en tourt in Zuid Amerika waar ze iedereen z’n aandacht trekt. Zoals geen ander weet ze hoe ze het publiek moet entertainen en ze is meer dan klaar om jouw speakers te laten ontploffen

Jelle Van Dael weet wat ze wilt en geeft zichzelf altijd de volle 100%. Wat maakt haar blij? Een publiek dat volledig uit z’n dak gaat. En geloof ons, dat doen ze altijd!

 

(Foto’s © HITT bvba)

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag.

Video's / Fotogalerij

Jelle Van Dael @ Land of Love Festival (Aftermovie)

 

Deze DJ boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons