Categorie:

Zangeres Karen Yperman erfde de stem van haar moeder en het gevoel voor harmoniën van haar vader. Op haar 18de besloot ze om er ook effectief iets mee te doen. Ze zong eerst in verscheidene amateursgroepen voor ze het professionele circuit betrad.

Sinds 2001 is ze actief als professionele zangeres, enerzijds als frontvrouw in coverbands, anderzijds als backing vocal bij diverse artiesten. De afgelopen jaren zong ze onder andere backings bij de KetnetBand, Natalia, Barbara Dex, Coco Jr., Udo, Geena Lisa, Christoff, Raf Van Brussel, Robby Longo, Yannick Bovy, Jean Bosco Safari, Günther Neefs, Studio 100 producties (Sinterklaasshow-Kerstshow-Zomershow), Tegen De Sterren Op Live, Houden Van – Griffelrock, etc.

Karen heeft een krachtige stem en kan tevens vele genres aan.

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons