Lasgo vs. AnnaGrace Battle

Categorie: ,

Lasgo vs. AnnaGrace Battle

De ultieme dance battle komt naar je toe! Lasgo versus AnnaGrace zijn de twee hipste dancelegenden van de afgelopen jaren. Deze twee kunnen live op het podium hun mannetje staan en laten de allergrootste successen uit de speakers knallen. You Make Me Feel, Gone, Let The Feelings Go, Something, Alone, Surrender, Love Keeps Calling en vele andere smash hits. Een duizelingwekkende cocktail van aanstekelijke danspop met een scheut trance en een knipoogje naar de hedendaagse clubmuziek.

Twee rasechte podiumbeesten die elke zaal in een stomende danstempel omtoveren. Dit jaar kan je niet aan hen ontsnappen. Maak je klaar voor de exclusieve strijd: Battle Tour met Lasgo versus AnnaGrace. Zij aan zij, rug tegen rug. De beste dancetracks sinds het begin van het nieuwe millennium.. Niet te missen! Boek nu Lasgo versus AnnaGrace, want de strijd is losgebarsten!

 

(Foto’s © HITT bvba)

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag.

Video's / Fotogalerij

Lasgo vs AnnaGrace Battle Tour

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons