Mama’s Day Off

Offerte voor deze band

Categorie:

Mama’s Day Off

Het exquise gezelschap van Mama’s Day Off, bestaande uit drie zangeressen en vier rasmuzikanten, laat horen dat de vandaag uiterst populaire R&B niet zomaar een hitfabriek is, maar ook op het podium een uiterst opwindend en onweerstaanbare genre is. Tenminste, met de bezieling en het vakmanschap van Mama’s Day Off…

Mama’s Day Off speelt hedendaagse R&B – zoals “Family Affair” (Mary J. Blidge), “Bootylicious” (Destiny’s Child) en “Don’t mess with my man” (Lucy Pearl)… – maar dan in versies waar je je vingers bij aflikt. Om de feestvreugde nog te vergroten, laat de groep ook horen dat de hedendaagse R&B geworteld is in die prachtige traditie van soul en funk van de jaren zestig en zeventig, middels beresterke klassiekers van het muzikale wonderkind Stevie Wonder, “As” & “Highest Ground” en iets recenter “Sexual Revolution” (Macy Gray). Voor de iets ouderen een feest van herkenning, voor het jongere publiek een blik in de schatkamers van de soul, die in de versie van Mama’s Day Off naadloos aansluit bij de moderne R&B. Feel the movement of soul!

Het publiek kan meegenieten van recente pareltjes als “Fallin” van Alicia Keys en “Video” van India Arie.

Muzikanten:

Herman Cambré (drum)
Wladimir Geels (bass)
Steven Cornillie (toetsen)
Tom Van Stiphout (gitaar en zang)
Chantal Kashala (zang)
Nina Babet (zang)
Monique Harcum (zang)

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons