Categorie:

Matteo Simoni is één van de meest populaire Belgische acteurs van de nieuwe generatie. De hoofdrol ‘Smos’ in Safety First heeft hem gekatapulteerd tot een heel graag gezien acteur! Smos en één van zijn gekende quotes ‘heeft de poes al pap gehad’ werden opslag een hype in heel Vlaanderen! Niet enkel de jonge garde, ook de volwassenen zijn duidelijk gecharmeerd door het Genkse accent van Matteo.

Matteo is van Italiaanse afkomst en werd al snel gekozen om de hoofdrol Rocco Granata te spelen in de top film ‘Marina’. Dit was in 2015 voor hem een ongelooflijke uitdaging aangezien hij het Italiaans nog moest leren spreken. Maar dat is niet alles want in de film praat hij ook gebroken Limburgs, moet hij zingen en accordeon spelen.

De hype die de afgelopen weken rond de nieuwe vier reeks ‘Callboys’ is ontstaan, zal de volgende weken ook nog niet gaan liggen. De langverwachte nieuwe fictiereeks waar alles draait om seks, seks en Matteo Simoni is van start gegaan! Matteo is daarom hotter dan HOT!

Matteo Simoni is te boeken voor een acte de presence!

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons