Mina’s House Rats

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

Mina’s House Rats is een bende blazers ondersteund door een groovy drummer die zich wagen aan bekende en minder bekende maar aanstekelijke pop-, jazz-, ska- en junkdeuntjes. Sinds de huisratten het huis van hun tante Mina zaliger infesteerden met hun aanstekelijke deuntjes en het tot hun uitvalsbasis maakten, zijn de stille Kempen niet altijd zo stil meer.

In tegenstelling tot hun broeders, de rioolratten, zijn de huisratten van Mina proper op zichzelf en verspreiden ze alleen maar goedaardige aandoeningen zoals de muziekkoorts, de dwangmatige polonaise-manie of de “crazy legshake” en andere “nog-door-de-medische-wereld-te-ontdekken” fenomenen.

Laat u gewillig bijten en besmetten door hun muziekvirus, de ratten laten je dan uitgeput achter, ijlend van de rattenkoorts. Geen vaccin kan u helpen.

De band is inzetbaar versterkt op het podium, maar in overleg ook als mobiele band. 

 

Mina’s House Rats boeken doe je bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons