MNM Sing Your Song Live

Offerte voor deze artiest

Categorie: , ,

Brahim is al 5 jaar lang de DJ van MNM Sing Your Song op radiozender MNM. Om deze verjaardag te vieren trekt Brahim in 2020 met een gloednieuwe MNM Sing Your Song – LIVE show naar evenementen en festivals.

Centraal in de show staan natuurlijk tal van meezingers van vroeger en nu. Brahim geeft hierbij de aanzet aan het publiek om luidkeels mee te zingen.

Brahim krijgt in zijn show de steun van een liveband die het hele verhaal nog extra dynamisch en muzikaal inkleedt. De brede waaier aan muziekstijlen en de hoge herkenbaarheid van de gespeelde nummers zorgen er voor dat de band op tal van evenementen en festivals perfect zal passen. Dit uiteraard steeds met de nodige extra aandacht op MNM zelf.

 

Brahim werd bij het grote publiek voornamelijk bekend door zijn deelname aan Idool 2003. Hij eindigde op een 4de plaats naast Natalia, Peter Evrard en Wim Soutaer. In 2006 nam hij deel met een eigen song aan Eurosong. De start van zijn solocarrière was begonnen. Wanneer hij bij Ketnet aan het werk ging, ging ook zijn carrière als presentator van start. Al snel maakte hij de overstap naar jongerenzender MNM en de rest is geschiedenis. 

 

MNM Sing Your Song Live boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons