Peter Van Laet & De Wolven

Offerte voor deze band

Categorie: ,

Vijf jaar nadat hij voor het laatste een teken van leven had gegeven met nieuwe muziek, brengt Peter Van Laet niet één, maar twee singles uit. ‘Dat ik wakker word’ en ‘Steel niet’ zijn samen het overtuigende bewijs dat één van de meest constante hitmakers uit de Vlaamse popmuziek ‘het’ nog in de vingers heeft.

Al heeft Peter genoten van elke fase in zijn lange carrière onder eigen naam en met Mama’s Jasje, met deze liedjes mag gerust van een wedergeboorte worden gesproken. Ze volgen op een periode waarin nog weinig zeker leek – personeelswissels, een aanslepende rechtszaak met een platen firma – en de zanger ook een beroep naast de muziek had gevonden.

Dat hij ze onder eigen naam uitbrengt, is niet zonder reden. ‘Deze liedjes gaan naar mijn roots, je hoort er ondertussen ook de levenservaring in.’

En straks, op het podium met zijn begeleidingsgroep, de Wolven, zullen ze nieuwkomers, gemengd met de oude hits, weer voor onvergetelijke show zorgen.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Peter Van Laet en De Wolven - Steel Niet

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons