The Kings Of Pop

Offerte voor deze band

Categorie:

The Kings of Pop willen blijven met de voeten spelen en op de heupen werken. Ze zijn van God los, complexloos en zonder remmingen. Ze willen niet vervelen met hun eigen zielenroerselen of navelstaarderij, maar muzikaal en theatraal vermaken met één grote orgie van alleen maar ‘anthems’ uit de recente en minder recente popgeschiedenis. Ze brengen een wervelende show met tientallen climaxen en een orgastische finale.

The Kings of Pop zijn fulltime muziekprofessionals, 6 uitstekende muzikanten met bakken live-, studio,- en televisie-ervaring. Allemaal met hun eigen stijl, sound, smoel en persoonlijkheid. Allen geïmiteerd, maar nooit geëvenaard.

Van Bruce Springsteen over Inxs tot Daft Punk, van Adele over Depeche Mode en Of Monsters en Men tot Mumford & sons en Cheap Trick, van Robin Thicke en Kool & The Gang tot Bastille en Avicii. Midnight Oil, Liquido, MGMT, Rihanna, Bruno Mars, John Newman, allemaal moeten ze eraan geloven.

Line-up:
Cocojr. – Phile Bokken – Alain Bokken – Tom Vanstiphout – Bart Delacourt – Luc Weytjens

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

The Kings Of Pop - Hitmedley (MNM)

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons