Categorie: , , ,

The Maries: dat zijn Line Ellegiers, Maja van Honsté en Laura Seys. Drie knappe spring-in-‘t-veld dames die weten van aanpakken en die allemaal gepassioneerd zijn door muziek. Ze willen één voor één niets liever dan de wereld opvrolijken met hun muziek!

De inspiratie voor hun bandnaam haalden ze uit de musical 40-45. Daar vertolken ze immers alle drie de rol van Marie, één van de hoofdrollen. Toen ze tijdens twee voorstellingen spontaan enkele nummers samen begonnen te zingen, ontstond het idee om een close harmony trio op te richten. En zo geschiede! Afgelopen zomer stelden ze hun trio voor aan de wereld op de Gentse Feesten. Het publiek én pers was laaiend enthousiast!

The Maries brengen niet de standaard ‘Andrew Sisters’-nummers, maar stoppen bekende covers zoals ‘Leef’, ‘Bella Ciao’, ‘Shallow’ en vele andere in een volledig nieuw jasje met hun eigen ‘Marie-sausje’. Het swingt en het klinkt! 

Alle arrangementen voor dit trio werden gemaakt door Laura Seys en Thomas Vanhauwaert

 

Line Ellegiers

Line Ellegiers werd geboren in 1991 en studeerde in 2017 af aan het Conservatorium van Brussel, in de afdeling Musical. Daarvoor behaalde ze al een bachelordiploma Interieurarchitectuur. Ze ontdekte haar passie voor musical bij Event-Team (onder leiding van Olivier De Meyer), waar ze verschillende rollen voor haar rekening nam. Als studente kreeg ze de kans om de rol van Roxie Hart te vertolken in de musical Chicago. In het theater was ze onder andere te zien in The Elephant Man, de musical Evita en in de sprookjesmusical Rapunzel van Music Hall. Line vertolkte Lois Lane in Kiss Me Kate. In november 2017 maakte ze deel uit van het ensemble van de Rocky Horror Show. Afgelopen zomer kroop ze in de huid van Kate McGowan in de musical Titanic, gebracht door Festivaria. Op tv was ze te zien als Silke in de soap Thuis en speelde ze enkele gastrollen in onder andere GEUB en Callboys 2.

 

Maja van Honsté

Maja Van Honsté is sinds 2011 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg, in de richting Musicaltheater. Na haar studie speelde ze in verschillende musicals zoals: The Rocky Horror Show, Chaplin, Shrek de musical, Zo Mooi Zo Blond, Doornroosje, Geronimo Stilton de musical, Raad eens hoeveel ik van je hou, Pinokkio en Crazy Shopping. Ze was ook te zien in de theaterstukken: Oscar, De Quaghebeurs, Fondue Bourguignonne, Mijne schat is Ribbedebie, Tinkelbel en educatief theater Fanny 15 en Macbeth. Binnenkort is Maja te zien als alternate Slechte Fee Fien in ‘Assepoester’.  Ze speelde in enkele reclamespots voor onder andere JBC en MyShopi. En ze zong de ensemblestukken in voor Titanic, Sacco & Vanzetti en Kiss Me Kate voor Festivaria. Je kan haar ook als stemactrice horen in verschillende Vlaamse filmversies, zoals onder andere Prinses Jasmine in Aladdin, Toy Story 4, de Playmobil film, The Incredibles 2, Coco en Zootropolis, en in enkele series op Ketnet, vtmKzoom, Studio 100, Disney Channel, Netflix en Nickelodeon.

 

Laura Seys

Laura Seys studeerde in 2016 af als musicalactrice aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Al op zeer jonge leeftijd stond ze op het podium. Zo zong ze als kind meermaals samen met Helmut Lotti. Ook was ze te zien als diefje in de musical Oliver! van Musical van Vlaanderen en als een van de drie meiden in de musical Little shop of horrors van Theaterplan. Tijdens haar opleiding aan het Conservatorium werkte ze als backing vocaliste en zangeres in de revueshow Het Witte Paard. Haar stages deed ze bij Ons kent ons en The Elephant Man. Na haar opleiding maakte Laura haar musicaldebuut in De Rozenoorlog. Daarin vertolkte ze de rol van Sofie. Daarna speelde ze mee in The Little Mermaid en vertolkte ze de rol van Ule in Ule. Ze speelde Edna in Een inspecteur belt aan van Loge10 theaterproducties. Laura gaat regelmatig mee op tour door Duitsland en België als een van de backing vocalisten (sopraan) van Helmut Lotti. Ook vertolkte ze de gastrol van Sanne in Familie.

 

Deze artiesten boeken doe je exclusief bij Make My Day!

 

Copyright foto’s The Maries: Goele Bormans

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons