Categorie: , ,

Voice Male

Al vele jaren is Voice Male een begrip in Vlaanderen en ver daarbuiten. Na 20 jaren bereiken ze nu ook het einde van die mooie carrière. Met meer dan 2000 live optredens op hun palmares hebben deze jongens een uitgebreid a capella-repertoire opgebouwd met eigenzinnige bewerkingen van bekende hits. Na al hun theatertournees komt er nu ook een afscheidstournee vanaf september 2018 tot het najaar 2019. U kan deze Vocal Pop Band niet alleen de laatste keer aan het werk zien tijdens hun afscheidstournee, maar ook nog de laatste keer boeken voor bedrijfsevenementen, festivals, academische zittingen, gastoptredens met koren, workshops, privé-feesten, huwelijken of andere unieke gelegenheden.

 

Voice Male nam op zondag 19 mei 2019 definitief afscheid van het publiek met een uitverkochte Arenberg te Antwerpen. Het publiek genoot en de artiesten zelfs nog meer. Na 20 jaar hebben ze op 19-05 hun carrière definitief stop gezet. Een optreden van Voice Male boeken is niet meer mogelijk. 

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

  Prijzen op aanvraag

Kalender

  Video's / Fotogalerij

  Voice Male - All of me

   

  Deze band boeken?

  Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

  Contacteer ons