Whisky & Wine

Offerte voor dit duo

Categorie:

Whisky & Wine

Whisky & Wine is een duo dat bestaat uit twee muzikanten/artiesten van de bovenste plank: Patrick de Smet en Daisy Thys.

Beide artiesten voelen de muziek als geen ander door hun hele lijf. Met enkel een piano en twee unieke stemmen brengen zij de perfecte combinatie tussen soul en pop.

Het repertoire gaat van smoothy nummers van Michael Buble tot stevige popnummers van Aretha Franklin in een nieuwe jasje gestopt.

Whisky and Wine is een origineel duo dat inzetbaar is tijdens receptie en diner, maar dat ook klinkt als een volwaardig dansorkest en dus uw feest tot in de vroege uurtjes kan laten doorgaan! Aan u de keuze welk repertoire deze twee topartiesten op uw event dienen te brengen! Flexibiliteit troef!

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Dit duo boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons