Categorie:

In deze hectische tijden van drukdoeners en eendagstafelspringers is de integere bard genaamd Wigbert een zeer aangename uitzondering. Wel degelijk wordt hij nu al een kwarteeuw lang onafgebroken geknuffeld door ook onze populaire radiozenders. Zijn debuutsingle ‘Ebbenhout Blues’ schopte het zelfs tot in de Eregalerij van Radio 2, maar vergis u niet: géén van zijn liedjes zijn oppervlakkig futiele meezingers.

Aangestoken door traditionele folk, blues en country, naar school gegaan bij The Beatles en de vroege Stones, schudt deze in Aalst geboren, maar in Gent doorwinterde singer-songwriter de meest aanstekelijke, hitgevoelige melodieën uit zijn mouw; al baden zijn liedjes voor de aandachtige luisteraar toch steeds in een verraderlijk melancholische ondertoon. Zijn fingerpicking op de gitaar is uniek, vraag het maar aan Jo Lemaire, P.P. Michiels en Axelle Red, die hem allen, in tijden van nood, zeer graag naar hun studio laten overvliegen.

Maar nog meer bijzonder is Wigbert de zacht zingende vertolker van zijn éigen, zeer persoonlijke muziek, als het even mag voor een slim, zittend publiek dat er niet voor mag terugdeinzen om af en toe te worden verbaasd.

Voor nieuwkomers is deze voorstelling een gedroomde kennismaking, voor de fans, die hem nu al zolang in het hart dragen, een grote kans om te feesten.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Wigbert - Een echte man (Vlaanderen Muziekland, één)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons