Belpopband nieuw bij Make My Day!

Gepubliceerd op 4 februari, 2022

Belpopband nieuw bij Make My Day!

Make My Day is zeer fier om een nieuwe exclusieve artiest aan te kondigen: Belpopband!

Belpopband is de enige echte coverband die de beste klassiekers uit de Belgische muziek brengt. Want te weinig mensen zijn zich bewust van wat onze Belgische muzikanten in hun mars hebben en welke muziek op en top uit ons eigenste land komt. Net daarom wil Belpopband muziek van eigen bodem in de verf zetten.

De band bestaat stuk voor stuk uit jonge en professioneel geschoolde muzikanten. Deze muzikanten hebben alvast hun voorliefde voor de Belgische muziek gemeen. Die liefde willen ze overbrengen in een energieke liveshow van 90 minunten. Ze nemen het publiek mee op een muzikale reis van The Wallace Collection tot Selah Sue. Van K’s Choice tot Stromae en van Arsenal tot Red Zebra.

Belpopband is te boeken voor festivals, bedrijfsfeesten, prive-events en zo veel meer! Neem een fris pintje in je hand en brul luidkeels mee met songs van eigen bodem!

 

De band bestaat uit 6 jonge artiesten. Ruben Degeest en Axana De Bondt nemen de zang voor hun rekening. Aan de gitaar vinden we Maxime Aerts terug. De bas is in handen van Matthieu Janssens en de toetsen van de piano worden bespeeld door Lucas Heytens. In het midden van het podium vinden we de drummer namelijk Thomas Blommaert.

 

Bekijk hier een korte impressie van een liveset!

Facebooktwittermail