Algemene voorwaarden

Teksten en afbeeldingen op deze website

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Make My Day NV is ofwel de auteur of heeft de toestemming gekregen van de auteurs om het materiaal te gebruiken. Het is verboden om inhoud van deze website zonder toestemming van Make My Day NV over te nemen. Het best neem je hiervoor contact op met ons op.

Deze website bevat veel informatie. Die houden we zo goed mogelijk up-to-date. Maar het kan altijd gebeuren dat bepaalde informatie niet meer actueel of juist is zonder dat wij het weten. Een foutje of achterhaalde info gevonden op de site? Meld het ons! Zo houden we onze website betrouwbaar!

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen, met name maar niet beperkt tot afbeeldingen van artiesten, vallen onder het auteursrecht en zijn aldus beschermt. Alle beelden en teksten zijn eigendom van Make My Day NV tenzij anders aangegeven. De inhoud, inclusief beelden en teksten, mag niet zonder toestemming van Make My Day NV overgenomen worden. Misbruiken hierop zullen aanleidinggeven tot gerechtelijke vervolging.

Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers

Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Internet Explorer versie 11 of hoger. Hoe hoger de versie, hoe beter de ervaring met het bekijken van websites, niet alleen deze, maar in het algemeen. Op het moment dat deze website live ging was Internet Explorer 11 de meest recente versie. Wist je dat er nog heel wat andere browsers bestaan?
In veel gevallen zelfs voor meerdere platformen (mac en pc) Zo heb je Google Chrome, Safari, Firefox en Opera. Op http://browsehappy.com vind je steeds de meest recente versie van browsers. Upgraden of installeren is op eigen risico.

Aanbevolen schermresolutie

De beste resolutie om deze website te bekijken is 1280 × 1024 pixels of hoger voor desktop of laptop. Je kan de website ook zonder problemen bekijken op je smartphone of tablet. De lay-out past zich automatisch aan de grootte van je scherm aan.

Credits