4TACT – De Strangers Tribjoet Show

Offerte voor deze artiest

Categorie: , ,

4TACT – De Strangers Tribjoet Show is een hommage aan onze Antwerpse helden: De Strangers.

Vier stemmen, een gezonde dosis humor en de authentieke nummers in een fris jasje gestoken. Zing mee met hun grootste hits. Ambiance verzekerd! Welkom bij 4TACT – De Strangers Tribjoet Show.

 

Vier ervaren zangers met even veel unieke stemmen die met hun De Strangers Tribjoet Show een hommage brengen aan hun Antwerpse helden. Laat ons even duidelijk zijn, een hommage en dus zeker geen kopie. De heren zijn er zich namelijk van bewust dat het legendarische combo uit Antwerpen imiteren niet alleen onmogelijk is, maar ook afbreuk zou doen aan de muzikale erfenis van hun idolen. En dus brengt 4TACT de grootste Strangers-hits in een heel eigen jasje, met veel respect voor het origineel, inclusief een gezonde dosis humor. Want wie kan er niet meezingen met ‘Antwârpe’, ‘Oh, mijne blauwe geschelpte’ en ‘Bij de rijkswacht’?! 

4TACT zal sprankelen en voor heel wat ambiance zorgen! Want op dat laatste vlak wil 4TACT De Strangers wel degelijk imiteren.

 

De band zal op 14 mei 2020 om 20u30 hun De Strangers Tribjoet Show voorstellen aan de pers in zaal Costa gelegen in de Antwerpse wijk Sint-Andries. Toepasselijk genoeg vlak naast de voormalige rijkswachtkazerne in de Korte Vlierstraat. Ze hebben trouwens al een paar keer spontaan akoestisch opgetreden, onder andere in café Den Engel en (voor een publiek van dokwerkers) in café De 7 Schaken op de Grote Markt. Gazet van Antwerpen was zodanig onder de indruk van dit viertal dat ze op hun redactie op Linkeroever een eigen filmpje maakten.

Hun eerste single is De Strangers Medley waarvan de videoclip trouwens ook héél goed onthaald werd op Ment TV. Ze nodigden het viertal spontaan uit voor een interview om meteen in premiére hun video voor te stellen.

 

Volg 4TACT ook via Facebook, YouTube & Instagram.

Deze artiesten boeken doe je exclusief bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , ,

Tarieven

  Diverse mogelijkheden: live on tape, met liveband of als gast bij harmonie/orkest

  Prijzen op aanvraag

   

Kalender

  Video's / Fotogalerij

  4TACT - De Strangers Tribjoet Show

  4TACT - De Strangers Medley

   

  Deze artiest boeken?

  Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

  Contacteer ons