Aaron Blommaert

Offerte voor deze artiest

Categorie:

Aaron Blommaert is dit jaar niet meer weg te denken van de media. Hij heeft al een heel parcours achter de rug. Als 4-jarig jongetje was zijn grote droom om op tv te komen. Daar is hij al snel in geslaagd. Aaron stond sinds kleins af aan al op het podium. Zo was hij te zien in Junior Eurosong, Ketnet Musical en The Voice Kids. Sinds 2017 is hij ook actief als acteur. Je kan hem onder andere bezig zien in 4Ever, #LikeMe en Familie. Ook als presentator is Aaron geen onbekende meer. Aan de zijde van Laura Tesoro presenteert hij Tien Om Te Zien maar ook bij The Voice Van Vlaanderen kon je Aaron al aan het werk zien.

Sinds hij The Masked Singer won als Tovenaar, is zijn solo carrière als zanger uit de startblokken gegaan. Momenteel wordt Aaron zelfs de Vlaamse Harry Styles genoemd. Na de release van zijn allereerste single ‘Zonde’ is Aaron klaar om deze zomer op tour te gaan doorheen Vlaanderen.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , ,

Tarieven

    Prijs: op aanvraag

Video's / Fotogalerij

ZONDE - Aaron Blommaert

Zonde - Aaron Blommaert

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons