Andrea Croonenberghs

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

Andrea Croonenberghs

Presentatie
Zoek je iemand om je presentatie te verzorgen, offscreen-commentaar te geven of je reclamespot in te spreken? Of wil je iemand die jouw productvoorstelling, jaarvergadering, vernissage, debat of de lancering van een nieuw project in goede banen kan leiden? Naast actrice en zangeres is Andrea ook presentatrice en is ze actief in de bedrijfswereld, de academische wereld en de evenementensector.

Andrea heeft de voorbije 25 jaar heel wat ervaring opgedaan als presentatrice. Meer dan 100 bedrijfspresentaties nam ze al voor haar rekening voor heel uiteenlopende sectoren. De ene dag presenteert ze het ‘Pig Producers Congres’, de volgende dag draait ze een film voor de dienst Sociale Economie.

Naast presentatrice is ze ook een gewaardeerd moderator. Soms kiezen bedrijven voor een panelgesprek, waarbij professionals hun mening geven en daarover in debat treden. Andrea modereert dat soort gesprekken. Door haar omroepwerk boogt ze hiervoor op een ruime ervaring en een brede voorkennis.

Meestal presenteert Andrea in het Nederlands, Frans en Engels, maar ook Duits kan. Ze neemt haar tijd om de presentatie zorgvuldig voor te bereiden. Ook de dag zelf leidt Andrea het event mee in goede banen. Een congres of jaarvergadering is sowieso een stresserend event voor een organisatie. Als moderator of presentator is Andrea gefocust en gaat ze nauwgezet te werk, met oog voor details en timing.

Zangeres
Naast presentatrice is Andrea ook zangeres. Zo is ze vooral bekend voor haar liedjes ‘All of my Heart’, ‘A Million Paper Flowers’, ‘Gelèk’ en nog veel meer. Je kan ze allemaal beluisteren op haar website www.andreacroonenberghs.com

Facebooktwittermail

Tags: , , ,

Tarieven

    Prijzen op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons