Categorie:

Na haar opleiding aan Studio Herman Teirlinck in ’89 verdiende Ann Pira haar sporen de eerste jaren als freelancer in het theater. Zij werkte o.a. bij ‘het Gebroed’ , ‘het Gevolg’, ‘Antigone’, ’theaterteater’, ‘Raamtheater’, ‘Zuidpool’, KNS, ….

Voor televisie acteerde ze onder meer in: Gouden Jaren, Spoed, de Makelaar, Niet voor publicatie, Recht op recht, Meester hij begint weer, Langs de kade, Het huis van wantrouwen, Rip, Wittekerke, Beschuldigde sta op en Flikken.

Maar ze werd natuurlijk vooral bekend bij het grote publiek met haar rol als ‘Nancy’ in ‘Thuis’.
Wat we niet direct weten over Ann is dat zij een grote liefde heeft voor “dans”, en dat ze daar nog steeds intensief en vol overgave mee bezig is.

Ann is een veelzijdige, energieke en enthousiaste actrice die zowel kan ingeschakeld worden voor actes de présence als voor het invullen van rollen als specifieke “typetjes”.

Gelieve ons te contacteren voor meer info en boekingsmogelijkheden.

Facebooktwittermail

Tags: , , ,

Tarieven

    Prijs  op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons