Categorie: ,

Ook al dacht Barbara Dex als dochter van een zingende vader in het begin van de jaren ’90 niet meteen aan een eigen zangcarrière, toch staat deze Kempense zangeres ondertussen al meer dan 22 jaar mee aan de Vlaamse top.

En al die tijd onderscheidde Barbara zich met een prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen. Dat bewijzen haar negen full albums, met daarop Nederlandstalige parels, gospelnummers en een greep stevige country-rock, steeds gezongen met overtuiging en met veel aandacht voor een goeie song.
Ook op het podium staat Barbara steeds heel overtuigend. Ze voelt zich overal thuis: in het theater, op een festivalpodium, tijdens een sfeerrijk feest. En of het nu met haar eigen band is of als gastzangeres van een klein of groot orkest, Barbara staat er telkens opnieuw, vol overtuiging.

Haar zangtalent en de muzikale goesting van Dex zijn onuitputtelijk, de hoogste tijd dus voor wat nieuw eigen werk. Met “Dex, drugs en rock & roll” stelt Barbara haar gloednieuwe CD voor in de Vlaamse theaterzalen. Ze kruipt hiervoor in de sfeer van jazz & lounge, gecombineerd met pop muziek. Op het podium ondersteund door niemand minder dan Buscemi, alias Belgisch top DJ Dirk Swartenbroekx, brengt Barbara Dex een breed nieuw repertoire in warme jazz, lounge en popklanken die uitstekend passen bij haar veelzijdige stem. Buscemi deed trouwens de productie van haar cd.

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

  Prijs (Excl. BTW en PA):

  • Op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Barbara Dex - Falling In Love

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

 • Jouw evenement
 • Hidden
 • :
 • Jouw gegevens
 • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
 • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons