Categorie: , ,

Be Pop is een mobiel trio met een unieke sound. Ze zijn de ideale ijsbreker op elk evenement!

Be Pop is een zeer origineel poptrio dat de schwung erin brengt op ieder feest tijdens de receptie of diner. De stem van zanger Filip Bollaert (Radio guga, Studio Guga, Play Boys – The Cooke & Verhulst Show op VIER, … ) raakt ieders hart én lijf. Dit trio brengt bekende popsongs op gitaar, contrabas en percussie. Denk aan muziek van Eric Clapton, The Beatles, Bill Withers, The Scene, Van Morrisson, The Police, James Brown, Ike & Tina Turner, The Rolling Stones, Kings Of Leon, Bryan Adams, Avicii, … en vele anderen. Door hun ambulante en mobiele manier van optreden zetten ze in op interactie met het publiek. Ze zijn heel close met de gasten en brengen zo nét dat ietsje extra sfeer. Indien gewenst is het mogelijk om de band aan te vullen met extra muzikanten (klarinet, saxofoon, zangeres, … ) of kan je ze versterken op het podium.

De leading voice van zanger en gitarist Filip Bollaert wordt ondersteund door de backing vocals van de 2 andere muzikanten. Dit geeft een prachtig resultaat. Zag je ooit een popband zonder boxen? Hier is het!

 

Be Pop boeken doe je het best bij Make My Day!

 

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze Mobiele band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons