Categorie: , ,

Belpopband is de enige echte coverband die de beste klassiekers uit de Belgische muziek brengt. Want te weinig mensen zijn zich bewust van wat onze Belgische muzikanten in hun mars hebben en welke muziek op en top uit ons eigenste land komt. Net daarom wil Belpopband muziek van eigen bodem in de verf zetten.

De band bestaat stuk voor stuk uit jonge en professioneel geschoolde muzikanten. Deze muzikanten hebben alvast hun voorliefde voor de Belgische muziek gemeen. Die liefde willen ze overbrengen in een energieke liveshow van 90 minunten. Ze nemen het publiek mee op een muzikale reis van The Wallace Collection tot Selah Sue. Van K’s Choice tot Stromae en van Arsenal tot Red Zebra.

Neem een fris pintje in je hand en brul luidkeels mee met songs van eigen bodem!

 

De band bestaat uit 5 jonge artiesten. Ruben Degeest neemt de zang voor zijn rekening. Aan de gitaar vinden we Maxime Aerts terug. De bas is in handen van Matthieu Janssens en de toetsen van de piano worden bespeeld door Lucas Heytens. In het midden van het podium vinden we de drummer namelijk Thomas Blommaert.

 

Belpopband boeken doe je exclusief bij Make My Day!
Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

Belpopband live

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons