Categorie: ,

Clouseau

Clouseau werd ooit opgericht door Bob Savenberg en werd voor het eerst opgemerkt in 1987 door het eerste publieke optreden op Marktrock Leuven. Hun allereerste single was Brandweer, sindsdien kwam de ene hit na de andere en schoot de populariteit van Clouseau de hoogte in. Denk maar aan Anne, Hoezo?,  Daar gaat ze, Domino, Nobelprijs, En Dans, Vonken en vuur, enz. We kunnen wel door blijven gaan over dit duo.

Jaren hebben ze het sportpaleis gevuld met hun shows en harten veroverd met hun albums. Nu 30 jaar later willen ze hun verjaardag vieren met een nieuwe show: Clouseau 30. Hiermee is het niet de bedoeling om de zoveelste grote show te geven met alles erop en eraan. Ze brengen concerten in een kleinere bezetting met verrassende versies van al hun bekende hits.

Klaar om deze bijzondere gebeurtenis mee te vieren?

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag.

Video's / Fotogalerij

Clouseau 30 - Louise @ Capitole Gent

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons