Categorie:

David Vandyck

David Vandyck veroverde de afgelopen jaren zijn plaatsje binnen de Vlaamse muziekbusiness met zijn debuutalbum ‘Dichtbij’. Zijn singles hieruit zoals ‘Een Superlange Nacht’ (nr 2), ‘De liefde weer ontdekt’ (nr 3), ‘Met heel mijn hart (nr 1!) en ‘De Trollendans’ (nr 2) scoorden bijzonder hoog in de Ultratop Vlaamse Top 10. Ook Davids tweede album ‘Zolang het liefde is’ dat eind augustus 2013 uitkwam, werd door het Vlaamse publiek bijzonder gesmaakt. Dit album stond maar liefst 22 weken genoteerd in de Album Top 200, waarvan het in de eerste week meteen binnenkwam op nummer 3. Die week deed enkel Stromae beter met zijn nieuwste album.

Van deze tweede studioplaat worden de singles ‘Wat een wonder’, ‘Meisje van m’n dromen’ en ‘Een glas koele witte wijn’ luidkeels meegezongen tijdens optredens. ‘Liefdesvuur’ wordt een publiekslieveling genoemd en kon op heel wat nationale airplay rekenen.

Momenteel scoort David met zijn duet met de Corry Konings! Een optreden van David Vandyck staat synoniem voor Feest – Ambiance – Sfeer – Gezelligheid – Emotie – Mee- zingen en Meezwaaien. Door de vele succesvolle singles en de massale opkomst van zijn trouwe fans tijdens zijn optredens, is David bijzonder geliefd bij menig organisator. Wie de vele David Vandyck-supportersjaaltjes in de lucht ziet in de zaal is hiervan getuige! Daardoor werkte David in 2014 maar liefst 120 optredens af.

Facebooktwittermail

Tags: , , ,

Tarieven

  Prijzen op aanvraag

   

   

Video's / Fotogalerij

David Vandyck - Een Vriend Zien Huilen - Live In Concert (Theater Elckerlyc Antwerpen)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

 • Jouw evenement
 • Hidden
 • :
 • Jouw gegevens
 • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
 • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons