De Corsari’s

Offerte voor deze band

Categorie: ,

Zet je schrap voor een flinke portie nostalgie met De Corsari’s met Roel Vanderstukken (Familie, Steracteur Sterartiest, Wittekerke, LouisLouise, etc) en Sarah De Koster (Soundmixshow, duet met Koen Wauters etc).

De Corsari’s vormen een 6-koppige liveband die de swingende 50’s en 60’s nieuw leven inblaast en iedereen naar de dansvloer lokt. Met opgefriste hits van Ritchie Valens, The Monkees, Elvis Presley, The Beatles, The Hollies, Jackie Wilson, Paul Anka en Roy Orbison waant het publiek zich middenin een glorieuze spiegeltent. Net zoals op de betere trouwpartijen herontdek je de liedjes, die je bijna was vergeten. Je zal je afvragen met wie je die avond niét hebt gedanst.

Roel & Sarah zijn beide rasartiesten die niet aan hun proefstuk toe zijn. Tijdens de Steracteur Sterartiest (op één) Concerttour maakten ze enkele zomers geleden zowat elk Vlaams podium onveilig. Vorig jaar brachten Roel en Sarah hun duet ‘De Weg’ uit ten voordele van het goede doel. Sinds juni 2012 gaan ze voluit voor een nieuw engagement, hun grootste uitdaging tot nu toe: de Corsari’s! Sarah & Roel zijn je glamoureuze gidsen doorheen de wervelende sfeer van weleer!

Haal je dansschoenen vanonder het stof en swing tot de vroege uurtjes op de tonen van deze vintage coverband!

 

Deze artiesten boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons