Categorie:

Dirk Cassiers kent u waarschijnlijk nog van zijn band ‘Orphan’ uit de late jaren negentig, waarmee hij met zijn broer Jo, de langspeler ‘September Rain’ uitbracht. De radiohit “Stuck in the middle” en de albumtrack “You belong to the moon”, kregen een rol in de Hollywoodfilm “Friends & Lovers” van Gregroy Cascante (met o.a. Steven Baldwin, Danny Nucci, Robert Downing Jr., Claudia Shiffer,…). Naast de soundtrack leverde hen dat ook nog een optreden in de ‘royal academy’ in Hollywood op tijdens de première van de film.

Of misschien kent u hem als frontman van Soulbob, die met de flikkensong “Heaven can wait” in 2005 gelanceerd werd, en een sterke zomertune “Written in the stars” opleverde. SoulBob leverde 2 albums af ‘See you on the moon”, in een productie van Jo Cassiers, en ‘NightCap’ onder het oog van producer Michel Bisceglia.

Maar u kent hem zeker als de sympathieke veertiger die het tot bij de laatste 12 kandidaten uithield, als lid van Team Koen Wauters, bij de eerste editie van The Voice van Vlaanderen.

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons