Dirk Denoyelle

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

Dirk Denoyelle

Dirk Denoyelle is een artiest, met de nadruk op het woord artiest. Hij is een steengoede komiek, maar niet zomaar een gewone komiek. Hij is bovendien ook een stemmenimitator en zanger. Laat hem dus in de huid kruipen van Bill Gates en úw bedrijf doorlichten. Breng Simon en Garfunkel terug op het podium. Laat hem het verschil demonstreren tussen vader en zoon Iglesias. Nodig de eerste president van de Verenigde Staten van Europa uit!

Milde satire, scherp observatievermogen en de flexibiliteit om zich aan te passen aan uw publiek, zijn het handelsmerk van Dirk Denoyelle.

Korte intermezzo op uw seminaries, een gulle lach tijdens uw sales presentatie of een avondvullend theaterprogramma voor uw beste klanten: The Edgy Engineers zijn uw uitgelezen partner !

De optredens zijn mogelijk in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Deens.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag.

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons