DJ Bart-Jan Depraetere

Offerte voor deze DJ

Categorie:

DJ Bart-Jan Depraetere

DJ Bart-Jan Depraetere draait alle genres van muziek. Overal waar hij een paar uur achter de mengtafel staat is het feest en ambiance!
Bart-Jan Depraetere is al meer dan 20 jaar opvallend aanwezig in het radiolandschap en heeft vooral zijn strepen verdient bij Topradio en Q-Music. Al sinds de start van Q-Music is hij één van de vaste presentatoren en producers van dit zeer succesvolle radiostation. Elke dag is hij dan ook te horen in de dagprogrammatie van Q-music.

DJ Bart-Jan Depraetere zijn muziekkeuze en technische mix capaciteiten zijn dan ook de geheimen achter zijn succes. Hij mixt naadloos alle grote hits uit de disco tijd met de toffe greatest hits uit de 80’s tot de meest recente hits die op Q-Music te horen zijn.

DJ Bart-Jan Depraetere kan zowel een zeer breed muziekgenre draaien als een zeer nauw muziekformat. Hij zorgt voor een knallend feest met veel ambiance!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze DJ boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons