DJ Peter Luts

Offerte voor deze DJ

Categorie:

Peter Luts

‘Enjoy the silence’ is zijn favoriete song, maar laat je zeker niet misleiden. Peter Luts is alles behalve stil! Tenzij je op een andere planeet hebt geleefd, heb je zeker en vast al gedanst op zijn muziek. Peter eet, ademt en bestaat uit muziek.

Hij is de organisator en maker van vele wereldhits. Gaande van Lasgo en Ian Van Dahl/AnnaGrace tot club projecten zoals Groovewatchers, Nu-Gen, Heliac en natuurlijk ook onder zijn eigen naam. Peter voelt wat het publiek wilt horen.

Zijn internationale hit ‘The Rain’ werd uitgegeven in 2010 die de hitlijsten veroverde in Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Polen, Nederland en zelfs Mexico. Sindsdien hebben wereldwijde DJ’s hem gecontacteerd om samen te werken.

Peter Luts reist over heel de wereld om het publiek keer op keer te betoveren met zijn DJ-sets waarin hij alles geeft. Je mag ons vertrouwen als we zeggen dat zijn DJ-sets uniek zijn. Steeds is hij op zoek naar een magische connectie met zijn publiek. Eenmaal hij in zijn zone is, kan je maar beter uitkijken!

 

(Fotos copyright: HITT bvba)

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag.

Video's / Fotogalerij

Sunshine

 

Deze DJ boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons