Categorie: , ,

Double-D

Na hun succesvolle doortocht in The Voice van Vlaanderen, waarin ze onder de vleugels van Axelle Red de finale bereikten, staan de tweelingbroers Koen en Jo er helemaal met hun liveband DD (Double-D).

DD oftewel Dance Until Dawn, de naam zegt al genoeg. Bij hen moet het dak er gewoon af! Verspreid over de zaal en tussen het publiek zorgt DD voor een feestje dat u niet snel vergeet. Omdat er gebruik wordt gemaakt van enkel elektronische instrumenten (inclusief drums) kan ook het volume aangepast worden aan alle omstandigheden. Dit is een groot pluspunt!

Verwacht een sneltrein van hits en originele mashups van nieuwe en oudere nummers die in medley vorm voorbij razen. Pop-rock-disco-hiphop-dance-meezingers-schlagers, zelfs de polonaise komt voorbij! Een optreden van DD is het best te vergelijken met een live DJ act waarbij er gemakkelijk 70 nummers worden gezongen.

PUT ON YOUR DANCING SHOES!!!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

Double D - Party all night long!

 

Deze Mobiele band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons