Categorie: ,

Dries De Vis zette in 2006 zijn eerste stappen op het podium als ‘Pinokkio’ in de gelijknamige musical van Studio 100. Al snel volgden musicals als ‘Kuifje de Zonnetempel’(Frank Van Laecke) en ‘The NeverEnding Story’ waar hij telkens een hoofdrol in vertolkte. Hij volgde de opleiding Woord/Drama aan de kunsthumaniora van Antwerpen en een 1ste jaar Kleinkunst aan het Conservatorium.

 

Kleinkunst en covers

In 2013 – 2014 toerde hij met zijn eigen kleinkunst-programma ‘Eerder Volwassen’, o.l.v. pianist Claude De Maertelaere (De Romeo’s, Ghost Rockers, Samson & Gert,…) en een 5 koppige live band. In 2015 richt hij de band ‘A12’ op. Hiermee wint hij de wedstrijd, Podium van Muziekmozaïek 2015 in de categorie Kleinkunst, op het Luisterplein van de Gentse Feesten. Momenteel tourt hij samen met zijn coverend ‘Dries & de Belgen‘ doorheen alle festivalpodia.

 

Veelzijdige artiest

Naast zanger zijn is hij ook actief als acteur in het theater en de tv-wereld (Witse, Familie, GoGoGo, Nachtwacht,….) Ook verleent hij zijn stem als stemacteur aan diverse reclamespots, series, films van o.a. Ketnet en Disney Channel.

In 2017 was hij 1 van de 8 kandidaten in het humoristisch één programma ‘Voor De Leeuwen’ met Bart Peeters. Acht getalenteerde, jonge mensen kregen de opdracht om het publiek én een bekende eregast (Urbanus, Adriaan Van den Hoof, Sven De Ridder,…) aan het lachen te brengen.

 

In 2018 werd hij door Studio Brussel geselecteerd voor het Studio Dada traject en mocht hij zijn eigen radioprogramma presenteren. Ondertussen kreeg hij een eigen moppenrubriek in het avondprogramma ‘Fok de blok’ en presenteert hij mee op de camping radio van Studio Brussel op Tomorrowland en Pukkelpop.

Achter de schermen deed hij werkervaring op bij de organisatie Poppunt, waar hij het project Lokale Helden (hét muziekfeest van het jaar doorheen Vlaanderen & Brussel) mee finaliseerde. Hierdoor kwam hij vaak in contact met vele mensen uit de muzieksector (organisatoren, managers, labels,…). Ook nam hij deel aan de Q-academy, waar hij gecoacht werd door Wim Oosterlinck.

Facebooktwittermail

Tags: , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons